INTERVIURI CU ANTREPRENORII

    ESTIEM a organizat două workshop-uri în care au avut ca invitați doi antreprenori tineri și de succes: Oltean Alexandra și Constantin Ercean. Le mulțumim că au acceptat invitația noastră.


Oltean Alexandra, antreprenoare:

”Antreprenorii sunt visători, deși ei dorm mai puțin pentru că muncesc zi și noapte ca vizunea lor să se transforme în realitate. La început, trebuie să îți sufleci mânecile și să te implici în toate activitățile afacerii tale. Dar este important să știi cum să îți prioritizezi sarcinile și să îți asumi responsabilitatea pentru tot ce se întâmplă în afacerea ta, pentru că asta te face puternic.
    Munca pe care o facem ocupă o mare parte din viața noastră și trebuie să conștientizăm asta și să alegem o activitate care ne reprezintă, care nouă ni se pare extraordinară, ca să putem fi fericiți și mulțumiți de noi, fie că alegi să fii antreprenor sau să lucrezi pentru unul.


Ce este CoPlace?

1.CO Store. Locul unde mai mulți producători își vând împreună produsele. Un singur spațiu. O singură echipă de vânzări. Diferite produse. Diferiți comercianți.

2.COworking Space. Spații de birouri: birouri individuale – private și birouri într-un spațiu comun. Zona de co-working este destinată persoanelor fizice sau juridice, tinerilor antreprenori, freelancerilor sau chiar studenților, tuturor celor care au nevoie de un spațiu dinamic, unde să își desfășoare activitatea, pe termen scurt, mediu sau lung. Cafeaua, apa și ceaiul sunt gratuite …pentru că știm cât este de importantă socializarea!

3. Sala de COnferințe. Sala de conferințe din Co Place poate găzdui evenimente de până la 60 -70 persoane: seminarii și workshopuri, târguri și expoziții, lansări de carte și produse, cursuri și traininguri, întâlniri și reuniuni, filmări și foto-shootings, festivaluri de carte și film.

4.COmunitate. Dorim să creem acea comunitate a tinerilor antreprenori în care să creștem și să ne dezvoltăm împreună. Și totuși ce este Co Place?. Metaforic, e materializarea dorinței de a crește! Te așteptăm să faci parte din #comunitatea COPLACE Mulțumesc participanților care au dorit să ne cunoaștem, chiar mulți de altfel; asta îmi demonstrează că studenților din ziua de azi le pasă, sunt îndrăzneți și vor să îmbine impactul social cu prosperitatea lor financiară.”


Constantin Erceanu, antreprenor:

    ” În cadrul evenimentului organizat de ‘UMFST - Facultatea de Inginerie” și Asociația ESTIEM Mureș am avut plăcerea să povestesc studenților povestea brandului nostru True Travel, atingând subiecte precum partea de management si marketing, ce implică un proces de rebranding sau relația creată cu clienții.

    Cu această ocazie, studenții au putut să afle povestea de dezvoltare a acestui brand și mai ales majoritatea provocărilor prin care treci în momentul în care te lansezi pe piață cu un brand nou și ce implică să crești ca și afacere și să iți dezvolți imaginea. Principalele exemple în ceea ce privește practicile de marketing ale acestui brand au fost prezența puternică în mediul online și diferite colaborări cu branduri mai mici sau mari, care au ajutat la dezvoltarea afacerii True Travel. Studenților li s-a povestit și despre experiența de rebranding prin care a trecut True Travel la câțiva ani după lansare și de ce provocări ne-am lovit în momentul în care am încercat să schimbăm logo-ul, înfățișarea biroului și să creăm o imagine fresh și nouă, dar bazată pe aceleași principii.
    De asemenea, cei prezenți au putut să vadă și exemple de metode puse în aplicare de True Travel pentru păstrarea loialității clienților și pentru aducerea unui plus de valoare în domeniul turismului.
    Ca și fost student al Facultății de Inginerie a acestei universități, mi-a făcut o deosebită plăcere să mă întorc în acest loc și să împărtășesc experiența mea în cadrul acestui eveniment. Mulțumesc pentru invitație!”



0 Comments