VOCEA ESTIEM NR. 9

    Reprezentanții organizației ESTIEM (European Students of Industrial Engineering and Management) anunță apariția unui nou număr al revistei „Vocea ESTIEM”, o publicație realizată de studenți.

Varianta online a revistei Vocea ESTIEM nr. 9 se găsește aici: Vocea Estiem nr. 9

 

    "În final, cititorule, simt nevoia să îți mulțumesc că ai fost alături de mine și de echipa ESTIEM, fie că acum ne-ai cunoscut pentru prima dată sau ne-ai îndrăgit chiar de la prima ediție a acestei reviste, direct sau indirect, suntem un lanț nesfârșit de verigi care creează un întreg. Prin urmare, fără tine această revistă nu ar avea un scop. Așa cum fiecare dintre noi își creează un scop în viață, această revistă, creionată de noi, își atinge menirea atunci când e răsfoită de tine.

    În ultima perioadă am avut timp să cuget, probabil cu toții am avut timp să ne lăsăm gândurile să-și facă de cap. Mintea mea a zburat în fiecare zi spre voi, spre ziua în care viața noastră va reveni la cursul său obișnuit. Mi-a fost greu să pun la punct detaliile revistei, deoarece recitind-o de atâtea ori nu puteam să nu mă gândesc cât de diferit a fost concepută.

    Într-adevăr, în momentul acesta nu au mai rămas multe de spus. Primim zeci de sfaturi în fiecare zi, întreg social media este plin de citate motivaționale, cum să-ți crești încrederea în tine sau cum să devii mai productiv. Auzim aceleași lucruri, citim aceleași lucruri, ce ne face diferiți sunt propriile decizii. Sunt 86 de mii de secunde într-o zi, ce ne separă pe noi unul de celălalt, este ceea ce facem cu acele secunde. Alegem să optăm pentru un stagiu de internship pe timpul verii? Sau alegem să administrăm o pagină de social media? Sau poate ne îndrăgostim de mici de tehnologie și vrem să arătăm lumii cât de mari suntem? Toate aceste decizii sună excelent, nu-i așa?! Dar... cea mai bună decizie este aceea pe care ai luat-o chiar TU. Întreaga noastră viață e

ghidată de alegeri, și sunt sigură că TU ai ales înțelept!

    Pentru mine decizia de a veni la Facultatea de Inginerie a fost cea mai minunată alegere pe care am luat-o în viața mea. Tu de ce anume ești cel mai mândru? „Cu pași mici, spre visuri mărețe.”"

Oltean Luana Rebeica, responsabil revistă


Revista este coordonată de dr. ing. Mihaela Bucur.

    Echipa redacțională este formată din designer Oltean Luana-Rebeica și studenții: Bârsan Larisa, Boitoș Cristina, Bordoș Ștefana, Creța Vlad Mihai, Muntean Marius, Oltean Cătălin Iulian, Suciu Dorin și fotograf Alex Moldovan.

0 Comments