CE ESTE FAȚĂ ÎN FAȚĂ CU ANGAJATORII?

"Față în față cu angajatorii este un eveniment care are loc anual în parteneriat cu facultatea și companiile de pe raza județului și nu numai. Evenimentul este dedicat în totalitate studenților și are ca scop facilizarea comunicării dintre companii și studenți, obținerea unor practici de vară sau chiar a unui job stabil. Anual sunt prezente aproximativ douăzeci de companii iar noi ca și voluntari ai asociației ESTIEM ne ocupăm de buna desfășurare a acestui eveniment. Firmele vin pregătite cu standuri unde studenții își pot depune CV-urile și pot afla mai multe informații despre angajatorul de care sunt interesați. La ultima ediție au avut loc diferite work-shopuri în urma cărora studenții au fost premiați.
    Sperăm ca și anul acesta evenimentul să aibă un success la fel de mare ca și în edițiile anterioare."

Flavius Ardelean


Link-ul evenimentului Față în față cu angajatorii 2017: Facebook

    Vrei să faci următorul pas în carieră? Vino la acest eveniment,unde se adună cele mai bune joburi, internshipuri și stagii de practică pentru studenti si absolventi.
    Pentru ca noua ne pasa de cariera ta, si pentru ca un numar de peste 20 de companii din domeniul tehnic te astepata: AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE, AZOMURES, BOSCH - CLUJ NAPOCA, CIE MATRICON, CONTINENTAL AUTOMOTIVE ROMANIA, ELECTRICA SA, E.ON, G&M INTERNATIONAL INSTALATII, HIRSCHMANN ROMANIA, IRUM, KASTAMONU, RENANIA, ROMCAB, STUDIO MODERNA ROMANIA, SEWS ROMANIA, SUMEL ELECTROMUREȘ, TMF, BARTIMPEX, PROCAM, ROMPRODUS, SIFLEROM !

Link-ul evenimentului Față în față cu angajatorii 2016: Facebook


Link-ul evenimentului Față în față cu angajatorii 2015: Facebook




0 Comments