COUNCIL MEETING ONLINE

Ce este CM?

"Council Meeting-ul este cel mai mare eveniment organizat de ESTIEM. Este organizat de două ori pe an și adună peste 200 de studenți activi din toată Europa. Reprezintă de fapt, adunarea generală a organizațiilor și grupurilor locale, ambele vizând susținerea dezvoltării ESTIEM.


Deciziile luate în cadrul acestei adunări vor afecta grupul local Târgu Mureș?


    Deciziile luate în acest CM nu vor afecta în mare măsură LG Tîrgu Mureș deoarece s-a pus accentul mai mult pe departamente, comitete și board. Următorul CM ce va fi găzduit de LG Sevilla se va concentra mai mult pe grupurile locale.



Care au fost diferențele dintre CM obișnuit și CM online?

CM-ul online a fost mult mai scurt față de un CM normal, deoarece în offline durează în jur de o săptămână, iar în online a durat doar două zile și jumătate. Practic s-a stors esența unui CM offline și a fost pusă în online. Până și rapoartele de final de mandat ale liderilor au fost publicate pe YouTube.


Cum vor sta lucrurile în cazul CM-urilor care urmează?

Deocamdată se speră că următorul CM se va putea organiza în mediul real întrucât situația pandemiei în Europa pare să evolueze în bine. Dar încă nu este nimic sigur și este prea devreme să tragem o concluzie în legătură cu ce se va întâmpla."


Dorin Suciu


0 Comments